стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Ванільно-шоколадне морозиво



Ванільно-шоколадне морозиво


Вам знадобиться для ванільно-шоколадного морозива:

  • 250 грам маскарпоне
  • 200 грам шоколаду
  • 200 мл вершків
  • 150 грам цукру
  • 3 чайні ложки какао
  • 3 яйця
  • 2 чайні ложки ванільного цукру

Спосіб приготування ванільно-шоколадного морозива:
Для початку потрібно розтопити шоколад і розлити його по формах, які потрібно буде відправити в морозилку на півгодини. Потім збиваємо вершки і додаємо до них цукор. Беремо яйця відокремлюємо білки від жовтків. Жовтки додаємо в вершкову масу і ретельно перемішуємо. Білки збиваємо окремо, після чого додаємо в вершкову масу, перемішуємо і ділимо на дві частини. В одну частину додаємо ванільний цукор, в іншу додаємо какао. Ретельно перемішуємо.
 
Дістаємо формочки з морозилки і наповнюємо до половини, можна половину формочок наповнити масою з какао, іншу з ванільного цукру. Відправляємо формочки назад у морозилку ще на півгодини, після чого дістаємо формочки і викладаємо іншу масу. На ванільну частину викладаємо какао і навпаки. Зверху заливаємо шоколадом і відправляємо формочки в морозилку на 6 годин. Потім дістаємо морозиво і подаємо до столу. Ванільно-шоколадне морозиво готове.
Смачного!