Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Абрикоси промиваєте, розрізаєте навпіл, видаляєте кісточки. Половину абрикосів відкладаєте, що залишилися дрібно нарізати.
Готуєте вершкову масу. Вершки переливає в сотейник, додаєте цукор і ванільний цукор, перемішуєте і проварюєте на повільному вогні 30 хвилин. Остуджуєте і збиваєте міксером в пишну піну. Збиваєте яєчні білки з цукровою пудрою і соком лимона в щільну піну. Акуратно додаєте збиті білки в збиті вершки і перемішуємо. Накриваєте масу харчовою плівкою і ставите в холодильник на 3 години. Через 3 години дістаєте, збиваєте заморожену масу міксером, ставите в морозильник ще на 3 години.
Викладаєте морозиво в підготовлені половинки абрикосів і подаєте до столу. Абрикосовий пломбір готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: