стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Абрикосовий пломбір



Абрикосовий пломбір


Вам знадобиться:

  • 300 грам вершків 35%
  • 3 яєчні білки
  • 1/2 лимона
  • 80 грам цукрової пудри
  • 100 грам цукру
  • 0,5 чайної ложки ванільного цукру
  • 500 грам абрикосів

Спосіб приготування:
Абрикоси промиваєте, розрізаєте навпіл, видаляєте кісточки. Половину абрикосів відкладаєте, що залишилися дрібно нарізати.

Готуєте вершкову масу. Вершки переливає в сотейник, додаєте цукор і ванільний цукор, перемішуєте і проварюєте на повільному вогні 30 хвилин. Остуджуєте і збиваєте міксером в пишну піну. Збиваєте яєчні білки з цукровою пудрою і соком лимона в щільну піну. Акуратно додаєте збиті білки в збиті вершки і перемішуємо. Накриваєте масу харчовою плівкою і ставите в холодильник на 3 години. Через 3 години дістаєте, збиваєте заморожену масу міксером, ставите в морозильник ще на 3 години.

Викладаєте морозиво в підготовлені половинки абрикосів і подаєте до столу. Абрикосовий пломбір готовий.
Смачного!