стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Желе «шоколадна ніжність»



Желе «шоколадна ніжність»

Желе «шоколадна ніжність»
автор рецепта Автор: Марія



Вам знадобиться:

  • 250 мілілітрів молока
  • 150 грам шоколаду
  • 4 столові ложки цукру
  • 2 столові ложки желатину

Спосіб приготування:
Для початку замочуємо желатин в молоці, приблизно 70 мілілітрів молока, щоб він набряк.

Молоко, що залишилося ставимо на повільний вогонь, дрібно рубаємо шоколад. Як тільки молоко добре нагріється, додаємо в нього шоколад і цукор. Поступово все перемішуємо поки шоколад і цукор не розчиняться повністю до однорідної маси.

Додаємо набряклий желатин і розливаємо нашу суміш по формах.

Тепер прибираємо все в холодильник і чекаємо, коли желе застигне. За бажанням наші цукерки можна полити згущеним молоком і посипати горішками. Желе «шоколадна ніжність» готове.
Смачного!