Вам знадобиться:
Спосіб приготування морозива:
Жовтки збиваєте віночком. У сотейнику розводите цукор в 3 столових ложках води. Готуєте на середньому вогні, не перемішуєте, поки цукор повністю не карамелізуется.
Знімаєте з вогню і обережно додаєте вершки. Доливаєте молоко і готуєте 1 хвилину, помішуючи. Додаємо в карамельну масу збиті жовтки, ставите на середній вогонь, і готуєте, помішує протягом 5 хвилин.
Даєте охолонути до кімнатної температури, потім переливає у пластиковий контейнер. Накриваєте і ставите в морозилку на 1 годину.
Арахіс крупно нарізати. Шоколад ламаєте на невеликі шматочки і розтоплює на водяній бані.
Обробну дошку застелюєте листом пергаменту. Виливаєте шоколад, рівняєте поверхню, присипаєте арахісом злегка придавлює його в шоколад. Посипаєте сіллю і ставите в холодильник до повного застигання.
Нарізуєте застиглий шоколад на довгі трикутники.
Збиваєте застигле морозиво міксером і ставите в морозилку, приблизно на 1 годину. Знову збиваєте міксером, накриваєте і ставите в морозильник до подачі на стіл. Карамельний пломбір готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: