стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Молочний пудинг



Молочний пудинг

Молочний пудинг
автор рецепта Автор: Марта



Вам знадобиться для молочного пудингу:

  • молоко - 500 мілілітрів;
  • яєчні жовтки - 1-2 штуки;
  • цукор - 2 столові ложки;
  • картопляний крохмаль - 2 столові ложки;
  • ванільний цукор

Спосіб приготування молочного пудингу:
Візьміть глибоку каструльку, налийте в неї 400 мілілітрів молока і покладіть цукор. Потім додайте ванільний цукор і варіть на повільному вогні, поки цукор остаточно не розчиниться.
 
Потім візьміть решту молока, розчиніть у ньому крохмаль, додайте трохи збитий яєчний жовток і поступово, тонкою цівкою введіть у молоко отриману суміш. Варіть на повільному вогні близько 2-3 хвилин, весь час помішуючи.
 
Потім перекладіть отриману суміш у охолоджені формочки, накрийте їх харчовою фольгою і поставте на пару годин в холодильник. Молочний пудинг готовий.
Смачного!