стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Вишнево-вершкове желе



Вишнево-вершкове желе

Вишнево-вершкове желе
автор рецепта Автор: Світлана



Вам знадобиться:

  • 300 мілілітрів вершків
  • 20 грам желатину
  • 300 мілілітрів вишневого соку
  • цукор

Спосіб приготування вишнево-вершкового желе:
Желатин заливаємо кип'яченою водою, але холодною. І залишаємо в холодильнику на годину.

Цукор і вершки збиваємо до однорідного стану. Беремо половину нашого желатину і розігріваємо його на вогні до закипання. Додаємо його в вершки і змішуємо. Виливаємо вершкову частину у форму. І прибираємо в холодильник.

Цим часом доводимо до кипіння другу частину желатину. Додаємо желатин в вершковий компот і змішуємо. Заливаємо вишневу частина поверх вершкової частини. І прибираємо в холодильник до повного застигання. Вишнево-вершкове желе готове.
Смачного!