стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Шоколадні безе



Шоколадні безе


Вам знадобиться:

  • 2 яєчних білка (відокремити від жовтків дуже обережно!)
  • 150 г цукрової пудри
  • 1 ч.л. ванільного екстракту або ванільного цукру
  • 1/2 ч.л. солі
  • 150 г подрібненого шоколаду

Спосіб приготування:
Розігріти духовку до 180 С. Постеліть фольгу на дно 2 дек.

Міксером, збийте білки в абсолютно сухій мисці, поки вони не стануть щільніші і не стануть схожі на горбки. Додавайте цукор поступово, по 1 чайній ложці. В кінці додайте ваніль і сіль, і збийте, поки яйця не стануть гладкими і блискучими. В кінці додайте подрібнений шоколад.

Розкладіть суміш на деку по 1 ч.л. Вимкніть духовку, поставте туди безе і залиште там на кілька годин або на ніч. Коли ви про них згадаєте, їх вже можна буде їсти! Шоколадні безе готові.
Смачного!