стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Вершкове морозиво з динею



Вершкове морозиво з динею


Вам знадобиться для вершкового морозива:

  • 250 гр. дині (м'якоті)
  • 200 гр. вершків 33%
  • 50 гр. згущеного молока

Спосіб приготування вершкового морозива:
М'якоть дині подрібнити блендером до стану пюре.

Вершки збити до «м'яких піків». У вершки тонкою цівкою влити згущене молоко (кількість молока краще орієнтувати за смаком) і акуратно ложкою розмішати.

Пюре динне додати до вершків і акуратно розмішати.

Вершково-динну масу викласти в контейнер і прибрати в морозилку.

Перемішувати щогодини протягом 3-4 годин, а потім дати остаточно замерзнути. Перед подачею на стіл вийняти і дати постояти хвилин 10. Вершкове морозиво з динею готове.
Смачного!