стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Мус з білого шоколаду з малиною



Мус з білого шоколаду з малиною

Мус з білого шоколаду з малиною
автор рецепта Автор: Марта



Вам знадобиться:

  • 250 г замороженої малини, розморозити
  • 2 ст.л. цукру
  • 2 ст.л. лікеру (за бажанням, на ваш смак, але не дуже темного)
  • 1 2/3 склянки жирних вершків (мін. 33%)
  • 175 г білого шоколаду, дрібно нарізати
  • 1 крапля червоного харчового барвника (за бажанням)

Спосіб приготування:
Подрібніть ягоди в блендері або кухонному комбайні до отримання однорідної маси. Протріть суміш через сито в маленьку миску, насіння викинете. Додайте цукор і лікер і перемішайте, поки цукор не розчиниться. Виходить 1 склянку соусу.

У каструлі з товстим дном на повільному вогні нагрівайте 1/4 склянки вершків і білий шоколад, постійно помішуючи, поки шоколад не розплавиться. Дайте суміші охолонути до кімнатної температури. Вмішайте 1 ст.л. малинового соусу і харчовий барвник. Перекладіть у велику миску.

У невеликій мисці збийте решту 1 1/2 склянки вершків до м'якої піни. Акуратно вмішайте в суміш з розтопленим шоколадом, частинами (1/3 частину за раз), поки колір не стане рівномірним.

Викладіть шарами в піали, келихи або вазочки. Подавайте разом з малиновим соусом. Мус з білого шоколаду з малиною готовий.
Смачного!