Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Подрібніть ягоди в блендері або кухонному комбайні до отримання однорідної маси. Протріть суміш через сито в маленьку миску, насіння викинете. Додайте цукор і лікер і перемішайте, поки цукор не розчиниться. Виходить 1 склянку соусу.
У каструлі з товстим дном на повільному вогні нагрівайте 1/4 склянки вершків і білий шоколад, постійно помішуючи, поки шоколад не розплавиться. Дайте суміші охолонути до кімнатної температури. Вмішайте 1 ст.л. малинового соусу і харчовий барвник. Перекладіть у велику миску.
У невеликій мисці збийте решту 1 1/2 склянки вершків до м'якої піни. Акуратно вмішайте в суміш з розтопленим шоколадом, частинами (1/3 частину за раз), поки колір не стане рівномірним.
Викладіть шарами в піали, келихи або вазочки. Подавайте разом з малиновим соусом. Мус з білого шоколаду з малиною готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: