стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Рецепт Рафаелло



Рецепт Рафаелло

Рецепт Рафаелло
автор рецепта Автор: Галя



Вам знадобиться для Рафаелло:

  • 200 гр. масла
  • 1 банки згущеного молока
  • 10-15 шт. мигдалю
  • 2 пачки кокосової стружки
  • ванілін
  • 1 упаковка вафельних формочок "горішок"

Спосіб приготування Рафаелло:
Розм'якшене масло збити з 1/2 банки згущеного молока і ваніліном.

Мигдаль потовкти у ступці.

Змішати крем і мигдаль, начинити формочки, склеїти їх. (вийде близько 30-40 шт)

Покласти в холодильник на пів години що б крем трохи затвердів, коли вони застигнуть вмочити кожну в згущеному молоці і обваляти в кокосовій стружці.

Поставити в холодильник для просочення. Цукерки Рафаелло готові.
Смачного!



Коментарі:

Дуже багато помилок. А рацепт хороший.

Автор:   Аля
Дата:   2013-12-18

класно))

Автор:   Аля
Дата:   2014-02-15

Дякую буду пробувати:) Напевно смачно

Автор:   руслана
Дата:   2014-03-06