Вам знадобиться для Рафаелло:
Спосіб приготування Рафаелло:
Розм'якшене масло збити з 1/2 банки згущеного молока і ваніліном.
Мигдаль потовкти у ступці.
Змішати крем і мигдаль, начинити формочки, склеїти їх. (вийде близько 30-40 шт)
Покласти в холодильник на пів години що б крем трохи затвердів, коли вони застигнуть вмочити кожну в згущеному молоці і обваляти в кокосовій стружці.
Поставити в холодильник для просочення. Цукерки Рафаелло готові.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти:
Коментарі:
класно))
Автор: Аля
Дата: 2014-02-15
Дякую буду пробувати:) Напевно смачно
Автор: руслана
Дата: 2014-03-06
Дуже багато помилок. А рацепт хороший.
Автор: Аля
Дата: 2013-12-18