стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Сирний торт



Сирний торт

Сирний торт
автор рецепта Автор: Ліда



Вам знадобиться для сирного торту:

  • Для тіста:
  • 3 яйця
  • 0.5 ст. цукор
  • 2 ст. ложки крохмалю
  • 1 ч. л розпушувача
  • 1 ст. борошна
  • Начинка:
  • 20 гр. желатину
  • 400 гр. сметани 20%
  • 3/4 Склянки цукру
  • 300 гр. чорносливу
  • 400 гр. сиру кисло молочного
  • 50 гр. шоколаду для прикраси

Спосіб приготування сирного торту:
Яйця збити з цукром, додати крохмаль, розпушувач і борошно. Все перемішати і вилити в роз'ємну форму.

Випікати в розігрітій духовці при температурі 200 градусів 15-20 хвилин.

Дати охолонути, не виймаючи з форми.

Желатин замочити в 75 мл води. Через 30 хвилин розпустити на водяній бані (не кип'ятити).

Чорнослив добре промити, потім нарізати соломкою.

Сметану, сир і цукор збити, додати желатин і чорнослив.

Все перемішати і викласти на остиглий бісквітний корж. Поставити на холод до повного застигання.

Прикрасити тертим шоколадом. Сирний торт готовий.
Смачного!