Вам знадобиться для торту Вінні пух:
Спосіб приготування торту Вінні пух:
БІСКВІТ.
Збити 4 яйця, 50 г цукру, додати 50 г борошна, перемішати, викласти у форму і випекти при температурі 160-180 градусів. Остудити, розділити на два коржі.
БЕЗЕ.
Збити 3 білки з 150 г цукру, 2-3 краплями оцту, додати 30 г крохмалю, перемішати. Зробити за допомогою ложки або кондитерського мішка невеликі печива, висушити в духовці при температурі не більше 100 градусів.
КРЕМ 1.
Збити згущене молоко з 100 г вершкового масла.
КРЕМ 2.
Закип'ятити молоко з 100 г цукру, влити суміш з 3 жовтків, 20 г крохмалю, 20 г борошна і 50 мл води, помішуючи варити до загустіння. Остудити, додати ванілін і 150 г вершкового масла, збити.
СИРОП.
Закип'ятити 100 мл води з 50 г цукру. Остудити.
Коржі просочити сиропом. Нижній корж промазати кремом 2, викласти безе і шматочки персиків. Викласти трохи крему 2 поверх персиків і безе, щоб вийшла відносно рівна поверхня. Накрити другим коржем, "прогрунтувати" його кремом 2, і цим же кремом обмазати боки торта.
Крем 1 використовуємо для оздоблення торта, підфарбувавши в потрібні кольори. Торт Вінні пух готовий.
Смачного!