Вам знадобиться для торту Кучерявий пінчер:
Спосіб приготування торту Кучерявий пінчер:
Першим ділом приготуємо бісквіт - основу, яка буде служити верхом і низом торта.
Борошно+какао -- просіяти, додати розпушувач.
Яйця збити з цукром не менше 5-7 хвилин. Маленькими порціями вмішати муку з какао, обережними рухами знизу вгору, як би перекладаючи.
Викласти тісто у форму на пергамент (я нічим не змащую) і випікаємо при 180 С 30-35 хвилин.
Готовий бісквіт вийняти з форми і дати охолонути на решітці. Готовий бісквіт я залишаю щоб він вистоявся не менше 5-6 годин. Інакше від крему він може "поплисти", розкиснути.
Для щільного бісквіта борошно + какао просіяти додати розпушувач.
Яйця збити з цукром, додати ванілін, сметану, м'яке масло, сіль. Вмішати борошняну суміш. Випекти. Я пекла в мультиварці.
Готовий корж остудити.
Крем:
Сметану збити з цукром. Я робила крем на домашній сметанці, не додавала ніяких загусників і взбився крем відмінно, не розтікався.
Остиглий і вистояний бісквіт (який перший) розрізати на два коржі. Один корж покласти на блюдо, на нього одягнути обручку форми в якій випікався бісквіт, бортик застелити смужкою пергаменту, і заклацнути форму. Просочити корж половиною просочення.
Щільний бісквіт порізати кубиками приблизно 1,5х1,5 см, скласти в глибоку миску. Курагу і чорнослив порізати і всипати до порізаних кубиків. Залити всю цю красу збитою сметаною і обережно перемішати.
Викласти бісквітно-сметанную масу на просочений корж, розрівняти. Зверху покласти другий корж розрізаного бісквіта, просочити рештою просоченням. Застелити корж зверху кругом з пергаменту, накрити денцем форми, зверху поставити вантаж вагою близько 1 кг. Я ставила кастрюльку з водою. Залишити придавлений торт постояти 2-3 години.
Зняти з торта вантаж, прибрати папір і форму.
Зварити шоколадну глазур, покрити нею торт. Рецепт шоколадної глазурі, можна подивитись тут.
Прикрасити за бажанням. Торт Кучерявий пінчер готовий.
Смачного!