Вам знадобиться для торту Пеньок:
Спосіб приготування торту Пеньок:
Випікаємо бісквіт: 3 яйця, 1 склянку цукрового піску, 1 склянка борошна, какао для кольору. Все розмішуємо, виливаємо на деко і випікаємо. Гарячий бісквіт кладемо на вологий рушник, накриваємо вологим рушником, скручуємо в рулет, і залишаємо до повного охолодження.
Розкручуємо, розрізаємо на 4 частини, першу частину змащуємо кремом (для крему всі інгредієнти збити).
Скручуємо в рулетик. Ставимо на блюдо. Другий і третій шматок бісквіта також обмазуємо кремом і скручуємо навколо першого рулетика.
Останній шматок бісквіта (четвертий) розрізаємо на 2 частини і скручуємо 2 маленьких рулетика, розрізаємо їх по діагоналі:
Приставляємо ці шматочки до нашого основного рулету, щоб вони зображували корінці біля пенька.
Робимо заварний крем:
1 яйце збити з 1 склянкою цукру, влити 125 г молока, перемішати і поставити на повільний вогонь. Помішуючи, довести до загустіння (майже до закипання). Остудити.
Збити пачку масла (200 г), додати зварену суміш і какао для кольору, все збити.
Отриманим кремом обмазати торт. За допомогою якої-небудь палички зробити на пеньку борозенки. Прикрашаємо грибочками (грибочки випікала в спеціальній формочці у фритюрі). Торт Пеньок готовий.
Смачного!