стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Торт лялька



Торт лялька

Торт лялька
автор рецепта Автор: Ліля



Вам знадобиться для торту лялька:

  • Бісквіт: Робила дві порції.
  • 5шт - яєць
  • 200г - цукру
  • 200г - борошна
  • 1ст.л. - крохмалю
  • 1ч.л. - розпушувача
  • 10г - ванільного цукру.
  • Крем:
  • 1л - сметани (на весь торт)
  • 400г - цукру
  • Загусник.
  • Шматочки банана або ківі, сливи конс.
  • Крем для прикраси масляний:
  • 200г - масла
  • 10ст.л. - згущеного молока.
  • Мастика.
  • Намистинки. Лялька.

Спосіб приготування торту лялька:
Бісквіт: Яйця(охолоджені) збити на високій швидкості до збільшення обсягу, не перестаючи збивати акуратно додати цукор і ваніль. Збивати ще 10хв. Потім поступово всипаємо борошно, просіяне (обов'язково) з розпушувачем і крохмалем, помішуючи ложкою вгору-вниз (акуратно). Виливаємо у форму застелену папером) і випікаємо. t - 200C, 30-45хв. Готовність перевіряємо дерев'яною паличкою.

Вирізаємо коржі круглої форми: 2 великих, 2 середніх і два маленьких. Шматочки будуть потрібні для того, щоб вирівняти форму спідниці. У всіх коржах вирізати середину,щоб могла вміститися лялька. Звичайну ляльку Барбі роздягнути(я не роздягала, а тільки обмотала фольгою). Коржі промазати кремом, відповідно кожен наступний корж меншого діаметром ( я ще просочувала вишневим сиропом і клала шматочки банана і ківі) і вставити в середину ляльку. Тепер вирівнюємо шматочками бісквіту і змащуємо кремом верх.

Починаємо прикрашати:
Збиваємо м'яке масло зі згущеним молоком. ( У мене залишалося трохи сметанного крему і я збила з маслом і згущеним молоком).

Розкачуємо мастику і прикрашаємо. Потім кремом. Торт лялька готовий.
Смачного!