Вам знадобиться для торту лялька:
Спосіб приготування торту лялька:
Бісквіт: Яйця(охолоджені) збити на високій швидкості до збільшення обсягу, не перестаючи збивати акуратно додати цукор і ваніль. Збивати ще 10хв. Потім поступово всипаємо борошно, просіяне (обов'язково) з розпушувачем і крохмалем, помішуючи ложкою вгору-вниз (акуратно). Виливаємо у форму застелену папером) і випікаємо. t - 200C, 30-45хв. Готовність перевіряємо дерев'яною паличкою.
Вирізаємо коржі круглої форми: 2 великих, 2 середніх і два маленьких. Шматочки будуть потрібні для того, щоб вирівняти форму спідниці. У всіх коржах вирізати середину,щоб могла вміститися лялька. Звичайну ляльку Барбі роздягнути(я не роздягала, а тільки обмотала фольгою). Коржі промазати кремом, відповідно кожен наступний корж меншого діаметром ( я ще просочувала вишневим сиропом і клала шматочки банана і ківі) і вставити в середину ляльку. Тепер вирівнюємо шматочками бісквіту і змащуємо кремом верх.
Починаємо прикрашати:
Збиваємо м'яке масло зі згущеним молоком. ( У мене залишалося трохи сметанного крему і я збила з маслом і згущеним молоком).
Розкачуємо мастику і прикрашаємо. Потім кремом. Торт лялька готовий.
Смачного!