Вам знадобиться для торту з маковим кремом:
Спосіб приготування торту з маковим кремом:
Насипати гіркою борошно, цукор, сіль, жовток, додати нарізане кубиками масло. Все перерубати великим ножем, потім руками швидко вимісити тісто, скачати в кулю, загорнути в плівку і прибрати в холодильник на 30 хвилин.
Тим часом готуємо бісквіт - розігріти духовку до 180гр.
Збити яйця з цукром і коньяком на великій швидкості 8 хвилин до утворення густої піни.
Змішати борошно, какао і розпушувач, просіяти на яєчну масу і перемішати.
Роз'ємну форму (24см ) вистелити пергаментом, викласти тісто і випікати 25 хвилин. Діставати, залишити у формі ще на 10 хвилин, витягнути і розрізати на 2 частини.
На пергаменті, потрібного діаметра пісочне тісто розкачати, покласти в роз'ємну форму, проколоти вилкою в різних місцях і випікати 20 минут. Остудити.
Желатин замочити в 4 ст л холодній воді. Закип'ятити молоко з маком, цедрою, цукром і ванілем, варити 4-5 хвилин і зняти з плити. Розпустити желатин на водяній бані і влити в макову масу і помішуючи охолодити, поставивши миску в холодну воду.
Збити вершки і акуратно внести в крем, як тільки той почне застигати.
збірка - Нанести на пісочний корж варення або конфітюр, накрити бісквітним коржем, встановити кільце навколо торта і нанести половину крему, розрівняти. Накрити другим коржем і нанести крем що залишився, розрівняти.
Прибрати торт як мінімум на 2 години в холодильник. Діставати, прикрасити шоколадною крихтою. Торт з маковим кремом готовий.
Смачного!
Коментарі:
незнаю
Автор: дмитро
Дата: 2015-01-19