Вам знадобиться для торту їжачок:
Спосіб приготування торту їжачок:
Для бісквіта: яйця збити з цукром. Манну крупу та борошно просіяти. Все змішати за годинниковою стрілкою. Вилити тісто на змащене деко і випікати 15-20 хв при 18-200 градусах. Готовий бісквіт охолодити.
Для начинки: персики очистити від шкірки, видалити кісточки, нарізати шматочками. На малому вогні уварити до пюреподібного стану. За бажанням додати цукор. Охолодити.
Для крему: змішати цукор, яйця, борошно і крохмаль. При безперервному помішуванні на помірному вогні доводимо до "плюхів". Зняти з вогню, влити гаряче молоко, охолодити до кімнатної температури. Розм'якшене масло додати в масу, перемішати.
Збір торт: з бісквіту вирізати за допомогою трафарету форму для їжачка. Залишки бісквіта розкришити. Основу для їжачка злегка змастити кремом, викласти персикове пюре, присипати крихтою. В крихту додаємо крем і добре перемішуємо. Залишити пару ложок крему для мордочки. Викладаємо крихту на основу, надаючи їжачку обєм, голову їжачка залишити білої (прикріпити родзинки - очки і носик), а іншу частину посипати маком і охолодити.
Обсмажити насіння соняшника. В охолоджений торт увіткнути насіння-голки. І знову відправити в холодильник, тепер вже годин на 8! Торт їжачок готовий.
Смачного!