Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Розігрійте духовку до 180 C.
У каструлі доведіть до кипіння 2 см води на середньому вогні. Додайте патисони, накрийте кришкою і варіть 10 хвилин, або поки вилка не почне вільно проходити крізь стебло. Злийте воду і зріжте частину основи. Ложкою акуратно вишкребіть м'якоть з патисонів. Збережіть всі шматочки патисонів.
Помістіть бекон у велику глибоку сковороду. Обсмажте на сильному вогні, поки бекон не стане золотистим. Перекладіть бекон обсихати на паперовому рушнику і відкладіть. Тушкуйте цибулю в жирі від бекону. Дрібно наріжте відкладені шматочки патисонів і тушкуйте разом з цибулею 1 хвилину.
Зніміть сковороду з вогню і вмішайте в неї крихту. Дрібно наріжте бекон і умішайте в начинку разом з сиром Пармезан. Приправте за смаком сіллю і перцем. Наповніть кожен патисон цією сумішшю, і викладіть їх у форму для випічки. Накрийте форму вільно алюмінієвою фольгою.
Випікайте 15 хвилин в попередньо розігрітій духовці, або поки патисони не прогріються. Фаршировані патисони готові.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: