стрілка навігації    стрілка навігації  Сирний суп-пюре



Сирний суп-пюре

Сирний суп-пюре
автор рецепта Автор: Катя



Вам знадобиться:

  • 3 л м'ясного бульйону, або бульйону з кубика, або просто води
  • 100 г фаршу
  • 4-5 картоплин
  • 2 плавлених сирка
  • чверть або половина кореня селери
  • цибуля-порей
  • морква
  • спеції або прянощі на свій смак і вибір

Спосіб приготування:
Картоплю, корінь селери, цибулю-порей і моркву відварюємо до готовності.

Виймаємо овочі і робимо з них однорідне пюре - будь-яким способом, який вам доступний - це блендер, м'ясорубка або сито.

У бульйоні відварюємо сирий або злегка обсмажений фарш.

У киплячий бульйон викладаємо готове овочеве пюре, наламані на шматочки сирки, солимо і перчимо, додаємо улюблені трави.

При несильному кипінні мішаємо суп до тих пір, поки сир не розчиниться. Сирний суп-пюре готовий.
Смачного!