Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Збираємо все, що потрібно для нашого рагу. Тут у нас капуста, картопля і помідори, свіжі печериці, солодкий перець, цибуля, морква і шматочок грудинки домашнього соління.
Першим ділом дрібно нарізаємо грудинку і викладаємо на розігрівати сковороду - нехай витоплюється жир. Можемо обійтися і просто парою ложок олії. Додаємо нарізані гриби. Шаткуємо моркву і цибулину, солодкий перець, разом з обсмаженою грудинкою і печерицями тримаємо на середньому вогні 10 хвилин.
І шумівкою перекладаємо в товстостінну каструлю (казан). Сюди ж додаємо картоплю, сиру або попередньо кілька хвилин обсмажену. Вливаємо півсклянки-стакан гарячої води.
Поки в казані потихеньку киплять-тушатся під кришкою складені туди овочі, на сковороді обсмажуємо нашатковану капусту і кубики помідорів. Через 10 хвилин додаємо їх в казан, посипаємо каррі, сіллю і перцем.
Все це перемішуємо і тушкуємо рагу, так само під кришкою і на невеликому вогні, 20 хвилин або трохи більше. Залишаємо після вимкнення на конфорці на 15 хвилин настоятися. Овочеве рагу з капустою готове.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: