Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Коли зварилася картопля, зливаємо воду, залишивши в каструлі з картоплею трохи відвару, робимо картопляне пюре, потім ретельно перемішуємо з сирим яйцем та маслом.
Друге яйце збиваємо виделкою в маленькій мисочці.
Формуємо в долоньках кульки і обвалюємо у борошні.
Ставимо на вогонь сковорідку і, поки гріється олія, швидко умочуємо кожну кульку в яйце, обвалюєм у сухарях і обсмажуємо з усіх боків.
Більш складний варіант - перед формуванням нафарширувати кульки сумішшю з дрібно нарізаних варених яєць і обсмаженої цибулі. Це вимагає трохи більше часу і терпіння, але багато хто вважає - так смачніше. Картопляні крокети готові.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: