Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Ставимо каструльку з водою, коли закипіло - закладаємо волоські горіхи, вимикаємо вогонь, залишаємо хвилин на 5-10, виливаємо в друшляк.
Давши трохи охолонути, акуратно знімаємо з горіхів шкірку.
Ставимо сковороду, куди кладемо не більше ст. ложки масла, обсмажуємо горіхи до золотистого кольору на середньому вогні, помішуючи.
Розстеляємо складені паперові рушники, викладаємо горіхи і промакуєм такими ж рушниками, знімаючи зайвий жир.
З фініків виймаємо кісточки, завантажуємо разом з горіхами в міксер, блендер, подрібнюємо.
Наливши в невелику толстостінну каструлю трохи води, засипаємо цукор, подрібнені фініки і горіхи, після закипання чекаємо, поки цукор розчиниться.
Крохмаль розводимо холодною водою і цівкою, швидко помішуючи, заливаємо в масу.
Не відходячи від плити, помішуєм на несильному вогні наш десерт, поки він не загусне.
Десерт з фініків і волоських горіхів подається досить гарячим. Десерт з волоських горіхів та фініків готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: