З минтая можна приготувати багато смачних і корисних страв. Минтай по-домашньому - одна з них. Рецепт - нескладний.
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Рибу миємо, обробляємо на шматки і мінімум на півгодини кладемо в молоко - це зробить її більш соковитою і ніжною. Потім обсушити, посолити, поперчити, обваляти в борошні і обсмажити до готовності на добре розігрітій сковороді з достатньою кількістю олії.
Брокколі тим часом вариться в підсоленій воді. А ми ріжемо тонкими кільцями цибулю і обдаємо її окропом, щоб зняти зайву гіркоту, або тирмаємо кілька хвилин в оцті - тоді вона буде трохи маринованою. Очищену картоплю ріжемо кружальцями і трохи солимо. Смачнішою, якщо скибочки картоплі обсмажити.
На невелике блюдо викладаємо по колу скибочки картоплі, в середину - рибу, поруч брокколі. Поливаємо все це розтопленим вершковим маслом, прикрашаємо кільцями цибулі і маленькими гілочками кропу.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: