Ніжні, соковиті тефтелі з курятини з рисом і брокколі у вершковому соусі-смачне, легка і ситна страва.
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
1. Приготуйте рис згідно з вказівками на упаковці (для тефтелей рис можна дещо не доварити), дайте рисовоі охолонути.
2. Брокколі залийте окропом хвилин на 10, потім воду злийте, брокколі "відіжміть", дрібно порубати ножем.
3. Цибулю поріжте дрібним кубіком. Змішайте курячий фарш, рис, цибулю і брокколі. Добавте яйце, посоліть, поперчіть за смаком. З отриманого фаршу сформуйте тефтелі (розміром, трохи крупніше курячого яйця-9 шт.). Готувати тефтелі можна різними способами.
4. В даному рецепті-приготування тефтелей в мультіварці top25.lviv.ua. В чашу мультиварки влийте 3-4 ст.л. олії, включіть режим "підсмажування".
5. Підготовлені тефтелі обваляйте в борошні, викладіть в розігріту олію, обсмажте тефтелі по 3 хвилини з двох сторін.
6. Потім влийте вершки (вершки виявилися дуже густі-додала 200 мл.мінеральной води), зверху трохи посоліть, поперчіть, переведіть в режим "тушкуання", час 30 хвилин.
7. Готові тефтелі ввібрали в себе половину соуса. Подавайте в гарячому вигляді зі свіжими овочами. Тефтелі курячі з рисом готові.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: