Вам знадобиться:
1 кг капусти
4 морквини
1 головка часнику
1 л води
1/2 склянки цукру
2 ст.л. солі
1/2 склянки олії
1 склянка 6% оцту або 1/2 склянки столового 9%
Спосіб приготування:
Нашаткувати капусту.
Морковь почистити і натерти на крупній тертці.
Головку часнику почистити і пропустити через часникодавку або натерти на дрібній тертці.
Положіть підготовлені овочі в скляну банку, що закривається кришкою.
У каструльці довести до кипіння воду з сіллю, цукром і олією.
Зняти з вогню і додати оцет.
Залити гарячий маринад в банку. Остудити.
Закрити кришкою і поставити в холодильник.
Маринована капуста буде готова на наступний день. Зберігати в холодильнику. Маринована капуста готова.
Смачного!
Якщо Вам сподобався рецепт натисніть на кнопку "Мені подобається", і поділіться ним зі своїми друзями.