стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Корейський салат з огірків



Корейський салат з огірків

Корейський салат з огірків
автор рецепта Автор: Люда



Вам знадобиться для салату з огірків:

  • 1 ч.л. олії
  • 2 ст.л. кунжутного насіння
  • 2 ст.л. кочужан (корейського гострого соусу)
  • 3 ст.л. яблучного оцту
  • 1 ст.л. кунжутного масла
  • 1 перо зеленої цибулі, дрібно нарізати
  • 2 великих огірка, розрізати навпіл, видалити насіння і нарізати тонкими скибочками

Спосіб приготування салату з огірків:
Огірки наріжте тонкими скибочками, посоліть, залиште на 10 хвилин. Потім промийте під холодною проточною водою і складіть в миску.

Розігрійте олію в невеликій каструлі на середньому вогні. Додайте насіння кунжуту і обсмажуйте, поки вони не підрум'яняться і не стануть потріскувати, близько 3 хвилин. Зніміть з вогню і перекладіть в миску.

Додайте гострий соус кочужан, оцет, кунжутне масло і зелену цибулю в підсмажений кунжут і збийте вінчиком. Додайте нарізаний огірок і ретельно перемішайте. Подавайте охолодженим або кімнатної температури. Корейський салат з огірків готовий.
Смачного!