стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Салат Мімоза



Салат Мімоза

Салат Мімоза
автор рецепта Автор: Світлана



Вам знадобиться для салату Мімоза:

  • 200 г консервованого лосося (у власному соку)
  • 3 яйця
  • 2 картоплини
  • 2 морквини
  • 1 цибулина
  • кілька ст.л. майонезу

Спосіб приготування салату Мімоза:
Дрібно нарізати цибулю і залити її окропом.

Зварити картоплю, моркву і яйця. Остудити і очистити.

Натерти моркву і картоплю на крупній тертці. Яйце розділити на білок і жовток і натерти на дрібній тертці.

Рибу розім'яти виделкою до однорідного стану і викласти на дно тарілки.

Злити воду з цибулі, трохи віджати і посипати рибу цибулею.

Зверху викласти натерті білки.

Наступний шар-морквина. Морквяний шар слід змастити майонезом. Шари не утрамбовувати, а майонез розмазувати ледве торкаючись.

Наступний шар-картопля, змащуємо майонезом. Зверху покрити натертими жовтками.

Поставити на пару годин в холод. Салат Мімоза готовий.
Смачного!