стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Сирне суфле



Сирне суфле

Сирне суфле
автор рецепта Автор: Галя



Вам знадобиться для сирного суфле:

  • 4 яйця
  • 500 г густого натурального йогурту
  • 70 г тертого сиру Грюйєр
  • 1 ст.л. крохмалю
  • щіпка мускатного горіха
  • 1 ст.л. олії
  • сіль і перець за смаком

Спосіб приготування сирного суфле:
Розігріти духовку до 180 С.

Відокремити білки від жовтків. Білки збити в міцну піну.

У мисці змішати йогурт, жовтки, крохмаль, тертий сир, сіль, перець і мускатний горіх. Добре перемішати. Акуратно додати білки і перемішати вилкою. Мішати дуже акуратно, щоб білки не втратили обєм.

Змастити вогнетривку форму і викласти в неї суміш. Пекти в розігрітій духовці 35-40 хвилин. Щоб суфле швидко не осіло, воно повинне добре пропектися. Сирне суфле готове.
Смачного!