стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Рецепт перцю, фаршированого капустою



Рецепт перцю, фаршированого капустою

Рецепт перцю, фаршированого капустою
автор рецепта Автор: Галя
кухня Кухня: Домашня



Вам знадобиться:

  • перець - 5 кілограм
  • нашаткована капуста - 1,5 кілограма
  • натерта на тертці морква - 4-5 штук
  • часник - 3-4 головки
  • Для розсолу:
  • вода - 2,5 літра
  • цукор - 1-1,5 склянки
  • сіль - півсклянки
  • оцет - трохи більше, ніж півпляшки
  • олія - 1 стакан
  • лавровий лист

Спосіб приготування перцю, фаршированого капустою:
Нафаршируйте перець і залийте його розсолом. Вранці перець буде готовий. Якщо ви готуєте для довгого зберігання, простерилизуйте і остудіть.
Смачного!