стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Ванільне морозиво з мятою та черешнею



Ванільне морозиво з мятою та черешнею


Вам знадобиться для ванільного морозива:

  • 250 мл молока;
  • 250 мл вершків 30-35%;
  • 150 г коричневого цукру
  • 1 пакетик ванільного цукру
  • 200г черешні
  • гілочка м'яти
  • 1 ст. ложка лимонного соку

Спосіб приготування ванільного морозива:
У каструлю налити 100 мл молока і всипати весь цукор. Поставити на вогонь і, помішувати до розчинення цукру. Зняти з вогню і остудити.

У мисці змішати вершки, молоко що залишилося і ванільний цукор. Потім додати молочний сироп і перемішати.

Тонкой цівкою влити суміш в працюючу мороженицю. Готувати близько 40 хвилин або до густого стану. Або забрати в морозилку, періодично збиваючи міксером.

Черешню розрізати на 2 половинки, видалити кісточки. Полити лимонним соком і додати нарізану м'яту.

Подавати морозиво з черешнею. Ванільне морозиво з мятою та черешнею готове.
Смачного!