Вам знадобиться для салату з індички з селерою:
Спосіб приготування салату з індички з селерою:
Філе індички нарізати дрібними шматочками і замаринувати в суміші вина і соусу чилі.
Поки філе маринується, селеру очистити і нарізати кубиками або брусочками, так само вчинити з морквою і яблуком. Селеру обсмажити з невеликою кількістю олії, вийняти, обсмажити так само моркву, вийняти.
У тій же сковороді швидко обсмажити індичку і відправити її до овочів, додати яблука і все перемішати.
Нарізати зелену цибулю і зелень кінзи. Салатні листя нарвати руками.
Для соусу змішати оцет з медом, додати гірчицю і олію, збити виделкою, додати сіль за смаком.
Збираємо салат з індички з селерою. На салатні листя викладаємо наш салат, посипаємо зеленою цибулею та кінзою. Поливаємо заправкою. Якщо треба, посолити, поперчити. Салат з індички з селерою готовий.
Смачного!