стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Салат з індички з селерою



Салат з індички з селерою

Салат з індички з селерою
автор рецепта Автор: Ліда



Вам знадобиться для салату з індички з селерою:

  • філе індички 250-300 г
  • солодкий соус чилі 1 ст. л.
  • вино сухе 2 ст. л.
  • корінь селери 300 г
  • морква 1 шт.
  • яблуко зелене 1 шт.
  • цибуля зелена
  • листя салату
  • зелень кінзи (великий пучок)
  • оливкова олія 4 ст. л.
  • винний оцет 3 ст. л.
  • мед 1 ч. л.
  • гірчиця солодка 1 ч. л.
  • сіль
  • перець

Спосіб приготування салату з індички з селерою:
Філе індички нарізати дрібними шматочками і замаринувати в суміші вина і соусу чилі.

Поки філе маринується, селеру очистити і нарізати кубиками або брусочками, так само вчинити з морквою і яблуком. Селеру обсмажити з невеликою кількістю олії, вийняти, обсмажити так само моркву, вийняти.

У тій же сковороді швидко обсмажити індичку і відправити її до овочів, додати яблука і все перемішати.

Нарізати зелену цибулю і зелень кінзи. Салатні листя нарвати руками.

Для соусу змішати оцет з медом, додати гірчицю і олію, збити виделкою, додати сіль за смаком.

Збираємо салат з індички з селерою. На салатні листя викладаємо наш салат, посипаємо зеленою цибулею та кінзою. Поливаємо заправкою. Якщо треба, посолити, поперчити. Салат з індички з селерою готовий.
Смачного!