стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Салат Мюнхен



Салат Мюнхен

Салат Мюнхен
автор рецепта Автор: Віка



Вам знадобиться для салату Мюнхен:

  • Ковбаса напівкопчена (у мене - сервелат) - 300 г,
  • Огірки мариновані - 3 штуки,
  • Цибулина маленька червона - 1 штука,
  • Сир твердий - 200 г,
  • Цибуля зелена - 50 г,
  • Петрушка - 50 г,
  • Майонез - 0,5 склянки,
  • Сметана - 0,5 склянки,
  • Оцет - яблучний або винний - 1 столова ложка,
  • Гірчиця солодка - 1 чайна ложка,
  • Сіль, перець

Спосіб приготування салату Мюнхен:
Ковбасу й огірочки нарізати тонкою соломкою, цибулю - тонкими півкільцями, сир - кубиками.

Зелень дрібно нарубати.

У салатнику з'єднати ковбасу, огірочки, сир, цибулю і зелень, перемішати.

Приготувати заправку: для цього з'єднати майонез, сметану, оцет і гірчицю. Все ретельно збити, посолити і поперчити.

Заправити салат заправкою і можна подавати. але: якщо салат настоїться хоча б пару годин в холодильнику - буде ще смачніше! Салат Мюнхен готовий.
Смачного!