стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Салат з червоної капусти з буряком



Салат з червоної капусти з буряком

Салат з червоної капусти з буряком
автор рецепта Автор: Людмила



Вам знадобиться для салату з червоної капусти:

  • 0.5 качана червоної капусти
  • 1 буряк
  • 3 зубчики часнику
  • 2 морквини
  • маринад
  • 150 г олії
  • 50 г столового 9% оцту (2.5 ст. ложки)
  • 3-4 ст. ложки цукру
  • 1 ст. ложка солі

Спосіб приготування салату з червоної капусти:
Буряк відварити, почистити і натерти на крупній тертці.

Капусту нашаткувати, моркву потерти на крупній тертці, часник подрібнити, все перемішати.

Маринад довести до кипіння і залити салат. Тобто можна відразу або дати охолонути (приблизно годину) і прибрати в холодильник. Салат з червоної капусти з буряком готовий.
Смачного!