стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Вінегрет з горошком



Вінегрет з горошком

Вінегрет з горошком
автор рецепта Автор: Галя



Вам знадобиться для вінегрету з горошком:

  • 400 г буряка
  • 400 г моркви
  • 400 г картоплі
  • 2 великих солоних огірка
  • 1 цибулина
  • 1 банка зеленого горошку, без рідини
  • 2 ст.л. олії
  • 1 ст.л. дрібно нарізаної петрушки (за бажанням)
  • сіль і перець за смаком

Спосіб приготування вінегрету з горошком:
Складіть буряк у велику каструлю і залийте водою. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь, прикрийте кришкою і варіть 20 хвилин. Через 20 хвилин покладіть в каструлю картоплю і моркву. Варіть ще 10 хвилин, потім закрийте кришкою, зніміть з вогню і залиште остигати до ранку.

На наступний день почистіть буряк, картоплю і моркву. Потім наріжте кубиками. Складіть в салатник. Додайте нарізані кубиками огірки, і дрібно нарізану цибулю. Додайте горошок, заправте олією, сіллю і перцем. Посипте нарізаною петрушкою. Вінегрет з горошком готовий.
Смачного!