стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Салат з редиски з яйцями



Салат з редиски з яйцями

Салат з редиски з яйцями
автор рецепта Автор: Віка



Вам знадобиться для салату з редиски:

  • 2 цибулинки шалот (або 0.5 звичайної цибулини)
  • 2 ч.л. зернистої гірчиці
  • 3 ст.л. винного оцту
  • сіль і перець за смаком
  • 0.5 склянки оливкової олії
  • 4 склянки редиски, нарізати тонкими скибочками
  • 3/4 склянки крупно нарубаної петрушки
  • 4 варені яйця

Спосіб приготування салату з редиски:
Заправка: Дуже дрібно нарізати цибулю (або на крупній тертці). Змішати вінчиком цибулю, гірчицю і оцет. Додати солі і перцю. Поступово і повільно вливати оливкову олію, безперервно збиваючи вінчиком. Заправку можна зробити заздалегідь і зберігати в холодильнику.

У мисці змішати подрібнені яйця, редиску, цибулю в середній мисці. Можна зробити заздалегідь і прибрати в холодильник на кілька годин.

Перед подачею на стіл полити салат заправкою, перемішать, спробувати на смак. Якщо потрібно, додати ще солі і перцю. Салат з редиски з яйцями готовий.
Смачного!





Нові рецепти
Чорна паста з креветками
Піца з креветками
Риба під маринадом - рецепт
Бананово-рисовий пудинг з полуничним конфітюром
Суп з квасолі
Плов в тісті
Рисовий десерт