стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Салат з печеної цибулі



Салат з печеної цибулі

Салат з печеної цибулі
автор рецепта Автор: Галина



Вам знадобиться:

  • 5 цибулин
  • 3 ст.л. каперсів
  • 2 ст.л. +2 оливкової олії
  • 2 ст.л. бальзамічного оцту
  • 1 пучок петрушки
  • 1/2 ч.л. майорану
  • 1/2 ч.л. тим'яну
  • сіль, мелений перець

Спосіб приготування:
Цибулю очистити, нарізати півкільцями. У мисці змішати цибулю з оливковою олією, сіллю, перцем, чебрецем і майораном.

Викласти цибулю на деко і запекти 15-20 хвилин при температурі 180 р.

Бальзамічний оцет змішати з олією. Петрушку дрібно порубати.

Коли цибуля готова, вийняти її з духовки. Остудити.

Додати каперси і полити заправкою.

Поставити в холод на 30 хвилин. Салат повинен бути холодним. Салат з печеної цибулі готовий.
Смачного!