стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Французький салат Нісуаз



Французький салат Нісуаз


Вам знадобиться для французького салату:

  • 6 яєць
  • 1 огірок, очистити від шкірки
  • 8 помідорів, нарізати
  • 1 палиця селери, дрібно нарізати
  • 1 солодкий перець, нарізати
  • 50 г свіжої петрушки, нарізати
  • 1 баночка тунця в олії
  • 10 оливок
  • 8 філе анчоусів
  • заправка:
  • 3 ч.л. оливкової олії
  • 1 ч.л. бальзамічного оцту
  • сіль і перець

Спосіб приготування французького салату:
Закип'ятіть воду і зваріть яйця (варіть 10 хвилин). Злийте воду і залийте холодною водою, щоб остудити. Яйця очистити і нарізати на четвертинки.

У миску або на блюдо сервіровки додати нарізаний огірок, помідори, селеру, перець, яйця і петрушку. Перемішати злегка. Зверху викласти тунець, оливки і анчоуси. Якщо будете їсти не відразу, закрийте плівкою і приберіть в холодильник.

Заправка: змішати олію, оцет, сіль і перець. Полити салат заправкою прямо перед подачею. Французький салат готовий.
Смачного!





Нові рецепти
Чорна паста з креветками
Піца з креветками
Риба під маринадом - рецепт
Бананово-рисовий пудинг з полуничним конфітюром
Суп з квасолі
Плов в тісті
Рисовий десерт