Вам знадобиться для олівє з ковбасою:
Спосіб приготування олівє з ковбасою:
Картоплю і морквину зварити в мундирі до готовності. Залити холодною водою, потім очистити і нарізати маленькими кубиками.
Яйця зварити круто, залити холодною водою, потім очистити і нарізати кубиками. Ковбасу також нарізати кубиками. Цибулину нарізати дрібно і залити окропом на кілька хвилин, потім злити воду. Замість ріпчастої цибулі можна взяти зелену.
Нарізати кубиками огірки, з горошку злити рідину. У великій мисці змішати картоплю, моркву, ковбасу, яйця, горошок і цибулю. Додати за смаком сіль і перець, заправити майонезом за смаком. Олівє з ковбасою готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: