стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Салат з червоною рибою і авокадо



Салат з червоною рибою і авокадо

Салат з червоною рибою і авокадо
автор рецепта Автор: Світлана



Вам знадобиться для салату з червоною рибою:

  • 150 г дрібної картоплі
  • 200 г копченої червоної риби
  • 2 авокадо
  • 2 яйця
  • 100 г червоної ікри
  • 8 помідор черрі
  • лимон
  • олія
  • листя салату для прикраси

Спосіб приготування салату з червоною рибою:
Картоплю очистити і обсмажити на олії.

Авокадо нарізати кубиками і скропити соком лимона.

Червону рибу порізати кубиками.

Яйця відварити круто, почистити, розрізати навпіл, покласти чайну ложку ікри.

На тарілку красиво укласти листя салату, потім шарами покласти картоплю, авокадо, червону рибу, збоку покласти помідори черрі і половинку яйця з червоною ікрою. Салат з червоною рибою і авокадо готовий.
Смачного!