стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Салат з язиком і горіхами



Салат з язиком і горіхами

Салат з язиком і горіхами
автор рецепта Автор: Христина



Вам знадобиться для салату з язиком і горіхами:

  • 1 язик (яловичий)
  • 1 велика цибулина
  • олія для смаження
  • 2 зубчики часнику
  • 1 склянка волоських горіхів
  • сіль, перець
  • 150 г сиру
  • майонез
  • горошок або зерна граната для прикраси

Спосіб приготування салату з язиком і горіхами:
Язик добре промити. Залити холодною водою і поставити варитися. Варити під кришкою близько 3 годин. Час від часу перевіряти рівень води і підливати, якщо потрібно. Готовий язик повинен добре протикатись виделкою. Коли язик готовий, вийняти його з каструлі і залити холодною водою, потім очистити від шкіри (шкіра буде легко відходити). Нарізати язик кубиками.

Цибулю нарізати дрібно і обсмажити на олії. Горіхи потовкти, але не дуже дрібно.

Змішати в салатник язиу з обсмаженою цибулею, горіхами, додати видавлений часник, сіль і перець. Заправити майонезом. Перемішати добре. Викласти в салатник і посипати зверху натертим сиром. Прикрасити. Салат з язиком і горіхами готовий.
Смачного!