стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Салат з телятини



Салат з телятини

Салат з телятини
автор рецепта Автор: Віка



Вам знадобиться для салату з телятини:

  • телятина 300г
  • картопля 3(середніх розмірів)
  • цибулина фіолетова 1 середня
  • оливки 100г
  • салат листовий
  • кріп 1 маленький пучок
  • винний оцет 1 ст л
  • оливкова олія для смаження 2 ст л
  • сіль
  • суміш перцю
  • заправка для салату з телятини:
  • йогурт 100г
  • гірчиця 0,5 ст л
  • соєвий соус 1 ст л

Спосіб приготування салату з телятини:
Мясо вимити, висушити, зрізати плівки.

З кожного боку трохи відбити, посолити і поперчити.

Нарізати на тонкі смужки і обсмажити на розігрітій олії періодично помішуючи. Не пересушити.

Цибулю очистити, нарізати на півкільця і замаринувати у винному оцті.

Картоплю очистити, нарізати соломкою. Відварити в підсоленій киплячій воді 3-4 хвилини. Відкинути на друшляк, обдати холодною водою.

Салат вимити, висушити і нарвати на шматки.

Викласти на велике блюдо салатні листя, м'ясо, картоплю, мариновану цибулю і оливки нарізані кружечками, посипати зеленню.

При бажанні можна поперчити.

Для заправки змішати йогурт, гірчицю і соєвий соус.

Подавати можна заправленим, або окремо. Салат з телятини готовий.
Смачного!