стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Салат черепаха



Салат черепаха

Салат черепаха
автор рецепта Автор: Валя



Вам знадобиться для салату черепаха:

  • Стегно куряче копчене (нарізати поперек волокон) - 200г
  • Цибулина (покришити) - 1-2 шт
  • Печериці (порізати і обсмажити з цибулею) - 200г
  • Картопля (відварити в мундирі і натерти на крупній тертці) - 3
  • Яйце відварене (три потерти на дрібній тертці, одне на декор) - 4 шт
  • Сир твердий (натерти на дрібній тертці) - 100г
  • Майонез - 200г
  • Листя салату, петрушки (для прикраси) - 1 пучок
  • Волоський горіх (половинки для панцира) - 20 шт
  • Сосиска копчена (розрізати вздовж і навпіл-декор) - 1 шт

Спосіб приготування салату черепаха:
Блюдо викласти листям салату, а потім викласти шари формуючи черепаху:

1-й шар - куряче м'ясо, майонез.

2-й шар - картопля + майонез.

3-й шар - гриби з цибулею + майонез.

4-й шар - яйця + майонез.

5-й шар - сир + майонез.

Прикрашаємо листочками петрушки, викладаємо горіхи по всій поверхні салату, формуючи панцир, лапки з четвертинок сосисок (можна вирізати з яєчного білка), голова - яйце або частину білка, зрізаного навскіс, вічка - шматочки горіха, язичок - шматочок морквини. Салат черепаха готовий.
Смачного!