стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Печінковий салат



Печінковий салат

Печінковий салат
автор рецепта Автор: Віка



Вам знадобиться для печінкового салату:

  • 600 гр.говяжої печінки,
  • 300 гр.маринованих грібов (опеньки),
  • 300 гр.моркви,
  • 2 великі цибулини,
  • сіль, перець, майоран,
  • 4-6 ст.л. олії,
  • 100-150 гр.грецьких горіхів.

Спосіб приготування печінкового салату:
Печінку, помити і обсушити серветкою, обсмажити з обох боків до готовності, посолити, поперчити, додамо майоран.

Викласти на салфетку (нехай остигає і заодно зійде зайвий жир).

Почистити і порізати кубиками цибулю, обсмажити в олії і викласти на серветку.

Почистити і натерти на дрібній тертці моркву, обсмажити в олії і теж - на серветку.

Виймаємо гриби з маринаду і ріжемо (грубо).

Подрібнити качалкою горіхи.

Печінка до цього часу вже охолола, порізати її кубиками.

З'єднуємо в салатниці всі приготовані продукти і додаємо майонез. Печінковий салат готовий.
Смачного!