стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Салат білочка



Салат білочка

Салат білочка
автор рецепта Автор: Марта



Вам знадобиться для салату білочка:

  • 3-4варені картоплини,
  • 1 варена куряча грудка (можна копчену або смажену),
  • 4 яйця, зварених в круту,
  • 1 баночка печериць (можна свіжі)
  • 2 цибулини,
  • пів стакана волоських горіхів,
  • 1 зелене яблуко,
  • 2 варені морквини (можна замінити корейською морквиною)
  • маслини для прикраси, майонез.

Спосіб приготування салату білочка:
Салат викладається шарами формуючи білочку, кожен шар промащується майонезом:

варену картоплю на тертці,

куряча грудка, нарізана кубиками,

гриби смажені з цибулею,

жовток на тертці,

яблуко на терці,

волоські горіхи подрібнені,

білок на тертці, зробити грудку і хвостик білочки,

тертою морквою посипати голову і тіло білочки,

з маслин зробити лапки, очі, і вушка білочки. Салат білочка готовий.
Смачного!