Вам знадобиться для кокосових трюфелів:
Спосіб приготування кокосових трюфелів:
Розтопити шоколад. Краще на водяній бані. Добре помішуючи, щоб не було грудочок. Спочатку маса буде густою і грудкуватою. Вам потрібно отримати гладку атласну масу.
Збити жовтки.
Зняти шоколад з вогню, додати масло кімнатної температури. Добре перемішати. Додати Амаретто.
Додати жовтки і поставити на повільний вогонь на кілька хвилин. Помішувати, поки маса не загусне.
Поставити шоколад на кілька годин на холод.
Потім чайною ложкою набирати масу і обваляти в кокосовій стружці. Кокосові трюфелі Рафаелло готові.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: