стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Кокосові трюфелі Рафаелло



Кокосові трюфелі Рафаелло

Кокосові трюфелі Рафаелло
автор рецепта Автор: Люба



Вам знадобиться для кокосових трюфелів:

  • 120 г вершкового масла
  • 120 мл вершків
  • 300 г чорного шоколаду
  • 2 жовтки
  • 50 мл лікеру Амаретто
  • 100 г несолодкої кокосової стружки

Спосіб приготування кокосових трюфелів:
Розтопити шоколад. Краще на водяній бані. Добре помішуючи, щоб не було грудочок. Спочатку маса буде густою і грудкуватою. Вам потрібно отримати гладку атласну масу.

Збити жовтки.

Зняти шоколад з вогню, додати масло кімнатної температури. Добре перемішати. Додати Амаретто.

Додати жовтки і поставити на повільний вогонь на кілька хвилин. Помішувати, поки маса не загусне.

Поставити шоколад на кілька годин на холод.

Потім чайною ложкою набирати масу і обваляти в кокосовій стружці. Кокосові трюфелі Рафаелло готові.
Смачного!