стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Різотто з грибами



Різотто з грибами

Різотто з грибами
автор рецепта Автор: Віка



Вам знадобиться для різотто з грибами:

  • 1.5 л курячого бульйону
  • 3 ст.л. оливкової олії
  • 1 кг грибів, нарізати скибочками
  • 1 цибулина, дрібно нарізати
  • 1.5 склянки круглозерного рису Арборіо
  • 0.5 склянки сухого білого вина
  • 3 ст.л. дрібно нарізаної зеленої цибулі
  • 50 г вершкового масла
  • 5 ст.л. тертого сиру пармезан
  • сіль і перець за смаком

Спосіб приготування різотто з грибами:
У каструлі нагрійте бульйон на слабкому вогні. Тримайте його теплим.

Нагрійте 2 ст.л. оливкової олії у великій сковороді на середньому вогні. Додайте гриби і тушкуйте до м'якості, приблизно 3 хвилини. Відкладіть гриби разом з рідиною.

Додайте 1 ст.л. оливкової олії в сковороду і додати цибулю. Обсмажуйте протягом 1 хвилини. Додайте рис, помішуючи, щоб рис покрився жиром, протягом приблизно 2 хвилин. Коли рис набуде блідо-золотистий відтінок, додайте вино, постійно помішуючи, поки вино повністю не вбереться. Додайте пів склянки бульйону в рис і перемішайте, поки він не вбереться. Продовжуйте додавати по пів склянки бульйону, постійно помішуючи, поки вся рідина не вбереться, близько 30 хвилин.

Зніміть з вогню і додайте гриби разом з рідиною, вершкове масло, зелену цибулю і сир пармезан. Приправте сіллю і перцем за смаком. Різотто з грибами готове.
Смачного!