Вам знадобиться для різотто з грибами:
Спосіб приготування різотто з грибами:
У каструлі нагрійте бульйон на слабкому вогні. Тримайте його теплим.
Нагрійте 2 ст.л. оливкової олії у великій сковороді на середньому вогні. Додайте гриби і тушкуйте до м'якості, приблизно 3 хвилини. Відкладіть гриби разом з рідиною.
Додайте 1 ст.л. оливкової олії в сковороду і додати цибулю. Обсмажуйте протягом 1 хвилини. Додайте рис, помішуючи, щоб рис покрився жиром, протягом приблизно 2 хвилин. Коли рис набуде блідо-золотистий відтінок, додайте вино, постійно помішуючи, поки вино повністю не вбереться. Додайте пів склянки бульйону в рис і перемішайте, поки він не вбереться. Продовжуйте додавати по пів склянки бульйону, постійно помішуючи, поки вся рідина не вбереться, близько 30 хвилин.
Зніміть з вогню і додайте гриби разом з рідиною, вершкове масло, зелену цибулю і сир пармезан. Приправте сіллю і перцем за смаком. Різотто з грибами готове.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: