стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Салат на паску



Салат на паску

Салат на паску
автор рецепта Автор: Люба



Вам знадобиться для салату на паску:

  • 2 невеликих стегенця
  • 3 картоплини, зварені в мундирі
  • 1-2 морквини зварених у мундирі
  • 4 зварених круто яйця
  • 0.5 склянки чорносливу
  • 0.5 склянки волоських горіхів
  • 50 г сиру
  • майонез
  • виноград для прикраси

Спосіб приготування салату на паску:
Стегенця відварити, відокремити м'ясо від кісток і нарізати дрібними кубиками. Очистити картоплю і моркву. Натерти на тертці. Очистити яйця розділити на білки і жовтки. Чорнослив залити окропом, залишити на 10 хвилин. Потім злити воду і дрібно нарізати. Порубати горіхи. Натерти на тертці сир.

Викласти салат шарами:
1 шар - картопля

2 шар - дрібно нарізана курка

3 шар - чорнослив

4 шар - горіхи

5 шар - білки

6 шар - морква

7 шар - сир

8 шар - жовтки

Всі шари промазати майонезом. Я не солю шари, так виходить ніжніші. Якщо хочете, шар з курки можна посолити і поперчити.

Салат прикрасити виноградом, і майонезом. Салат поставити на ніч для просочення в холодильник (обов'язково накрийте, щоб не висох. Перед подачею на стіл салат прикрасити нарізаним виноградом (імітує великодні яйця). Салат на паску готовий.
Смачного!