стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Заправка для борщу на зиму



Заправка для борщу на зиму

Заправка для борщу на зиму
автор рецепта Автор: Іра
кухня Кухня: Українська



Вам знадобиться:

  • 1 кг помідорів
  • 3 кг буряків
  • 1 кг моркви
  • 2 кг капусти
  • 1 кг цибулі
  • 0,5 кг болгарського перцю
  • 250 г цукрового піску
  • 200 г столового оцту 9%
  • 3-4 ст.л. солі
  • 250 г олії

Спосіб приготування:
Помідори, перець і цибулю дрібно нарізати. Моркву і буряк натерти на крупній тертці. Капусту нашаткувати як для борщу. Все це легше зробити в комбайні.

Приготувати дуже велику каструлю, в якій будуть тушкуватися овочі (близько 8л) або розділити на 2 порції і тушкувати в 2 заходу.

Скласти овочі в каструлю. Буряк покласти в останню чергу. Все перемішати і тушкувати 20 хвилин, часто помішуючи.

Розкласти в гарячому вигляді по банках, закрити кришкою, укутати до повного охолодження. Заправка для борщу на зиму готова.
Смачного!