стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Торт на сковороді



Торт на сковороді

Торт на сковороді
автор рецепта Автор: Галя



Вам знадобиться для торту на сковороді:

  • Мед 2 столові ложки в тісто+1 столова ложка для сиропу
  • Цукор 100 грам
  • Маргарин 1 столова ложка
  • Яйця 2 шт
  • Сода 1/4 чайної ложки
  • Оцет 1 чайна ложка
  • Борошно 2 склянки
  • Ванілін і кориця за смаком
  • Какао 1 столова ложка
  • Яблучне повидло для прошарки коржів

Спосіб приготування торту на сковороді:
Розтоплене масло, мед, цукор збити на водяній бані, продовжуючи збивати додаємо яйця, ванілін, соду, гашену оцтом, корицю і какао. В отриману суміш додати борошно і замісити круте тісто, після чого відправити його на 30 хвилин у холодильник.

Охолоджене тісто поділити на рівні части. Кожну частину розкачати 3-4 мм завтовшки і виделкою зробити на коржах дірочки (щоб тісто не вкрилося бульбашками при випіканні).

Кожен корж випекти на сковороді присипаній борошном по 3-4 хвилини з кожного боку. Гарячі коржі рясно просочують сиропом, приготованим з кип'яченої води і 1 столової ложки меду.

Теплі коржі прошарувати яблучним повидлом і залишити на кілька годин для просочення. Торт на сковороді готовий.
Смачного!