Вам знадобиться для торту на сковороді:
Спосіб приготування торту на сковороді:
Розтоплене масло, мед, цукор збити на водяній бані, продовжуючи збивати додаємо яйця, ванілін, соду, гашену оцтом, корицю і какао. В отриману суміш додати борошно і замісити круте тісто, після чого відправити його на 30 хвилин у холодильник.
Охолоджене тісто поділити на рівні части. Кожну частину розкачати 3-4 мм завтовшки і виделкою зробити на коржах дірочки (щоб тісто не вкрилося бульбашками при випіканні).
Кожен корж випекти на сковороді присипаній борошном по 3-4 хвилини з кожного боку. Гарячі коржі рясно просочують сиропом, приготованим з кип'яченої води і 1 столової ложки меду.
Теплі коржі прошарувати яблучним повидлом і залишити на кілька годин для просочення. Торт на сковороді готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: