стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Cмажена цвітна капуста



Cмажена цвітна капуста


Вам знадобиться:

  • 1 середній качанчик цвітної капусти
  • сіль за смаком
  • сік половини лимона (необов'язково)
  • 2 яйця
  • чорний мелений перець за смаком
  • паніровка з сухарів
  • олія для смаження

Спосіб приготування:
Розібрати цвітну капусту на суцвіття. Помити.

Закип'ятити воду в каструлі, додати лимонний сік і варити капусту 8-10 хвилин, без кришки, до напівготовності. Воду злити, капусту відкинути на друшляк, обсушити на паперових рушниках.

Збити яйця з сіллю і перцем. Вмочити суцвіття в яйце, потім обваляти в паніровці.

Розігріти на сковороді олію і обсмажити капусту до золотистого кольору. Cмажена цвітна капуста готова.
Смачного!